Auto Bild Allard na prvo mesto uvrstil Goodyearovo pnevmatiko Vector 4Seasons Gen-2

Na najnovejšem testu celoletnih pnevmatik revije Auto Bild Allrad so Goodyearovo pnevmatiko Vector 4Seasons Gen-2 pohvalili kot ‘vzorno’. Prepričala je s svojo zmogljivostjo na snegu, kratko zavorno potjo na mokri podlagi in tihostjo.

 

Kranj, 16. avgust 2017 – Priznana nemška avtomobilska revija Auto Bild Allrad je objavila test osmih celoletnih pnevmatik, na katerem se je Goodyearova Vector 4Seasons Gen-2 zavihtela na deljeno prvo mesto.1 Pnevmatiko so opisali kot vzorno, saj se je na snegu obnesla skoraj tako dobro kot zimske pnevmatike, na mokri podlagi je dosegla zelo kratko zavorno pot, poleg tega pa je prepričala še s svojo tihostjo.

 

Vector 4Seasons Gen-2 je na testu na mokri podlagi dosegla 2,2 metra krajšo zavorno pot od drugouvrščene in 12,1 metra krajšo od pnevmatike na zadnjem mestu. Poleg tega je bila Goodyearova pnevmatika za štiri decibele tišja od najglasnejše na testu, kar pomeni, da je vožnja z njo prijetno tiha in precej bolj udobna. Po mnenju ekipe za testiranje “lahko vsakdo, ne glede na vrsto avtomobila, takoj občuti razliko.”

 

Pnevmatika Goodyear Vector 4Seasons Gen-2 bo odslej na voljo še v 14 novih dimenzijah, ki večinoma pokrivajo velikosti 17 in 18 palcev. Zahvaljujoč novim dimenzijam s simbolom hitrosti W in Y lahko zmagovalno pnevmatiko sedaj izberejo tudi vozniki močnejših vozil.

 

Več informacij:

Romana Stare
Vodja marketinga
T: +386 (0)4207 7025
romana_stare@goodyear.com

 

 

Opombe:

Opomba 1: Auto Bild Allrad (de) št. 8, 2017 – Celoletne pnevmatike 2017 – 225/50R17 – Falken Euroall Season, Goodyear Vector 4Seasons Gen-2, Michelin Crossclimate, Nokian Weatherproof, Pirelli Cinturato All Season, Syron 365 Days All Weather, Uniroyal Allseason Expert, Vredestein Quatrac 5. Pnevmatika Goodyear si je z Michelinovo delila prvo mesto.

16. avgusta 2017