Aktualna prosta delovna mesta

Card image cap

Inženir vzdrževanja (m/ž)

Rok za prijavo: do preklica

Card image cap

Tehnik vzdrževanja JR (m/ž)

Rok za prijavo: do preklica

Card image cap

Tehnik elektro vzdrževanja (m/ž)

Rok za prijavo: do preklica

Biti del Goodyearove ekipe se obrestuje

Goodyear Slovenija, kjer je zaposlenih okoli 1.800 sodelavcev, je že več kot 20 let del mednarodne družbe Goodyear. In biti del velike mednarodne Goodyearove družine z več kot 71.000 zaposlenimi, ki proizvajajo izdelke v 55 tovarnah v 22 državah po svetu, se zagotovo obrestuje.

 

Za delo v podjetju zaposleni prejmejo nadpovprečno in stimulativno plačilo. Po enem letu zaposlitve zaposlene vključimo v dodatno pokojninsko zavarovanje, prav tako imajo zaposleni možnost vključitve v kolektivno nezgodno zavarovanje.

 

Dobro delo je prepoznano in nagrajeno, zato imamo v podjetju uveden razdelan sistem nagrajevanja. Izredno cenimo sodelavce z dolgoletnim stažem – vsako leto nagradimo jubilante in za njih organiziramo posebno prireditev. Zaposleni imajo možnost izpopolnjevanja in napredovanja, tudi s financiranjem študija ob delu. Prednost velikega podjetja, ki je del mednarodne korporacije, je tudi, da lahko s pridobljenimi izkušnjami na različnih delovnih mestih, internimi izobraževanji in programi razvoja, zaposleni napredujejo praktično od operaterja do vodstvene funkcije. S kadrovskimi štipendijami in vajeniškimi programi vlagamo tudi v mlade bodoče sodelavce.

 

Zaposlenim omogočamo različne oblike brezplačne rekreacije, skrb za zdravje je v podjetju nagrajena z lepimi praktičnimi nagradami in stimulativnimi dodatki. Organizirana malica v podjetju prav tako pripomore k boljšemu počutju na delovnem mestu. Goodyearovci imajo tudi možnost preko prostovoljskih projektov v okviru programa Boljša prihodnost s prostovoljnim delom in finančno donacijo podjetja narediti nekaj dobrega za svojo lokalno skupnost.

 

Biti del Goodyearove ekipe prinaša številne ugodnosti tudi za ostale družinske člane. Enkrat letno organiziramo prireditev za sodelavce in njihove družine, poleti za nekaj dni poskrbimo za aktivno varstvo otrok med počitnicami, ob rojstvu obdarimo novorojenčke, decembra pa otroke obišče Božiček.

 

Če iščete dolgoročno stabilno zaposlitev z možnostjo razvoja in napredovanja, je Goodyear Slovenija zagotovo pravo podjetje za vas. V kolikor bi nam radi poslali ponudbo za delo lahko to storite preko e-poštnega naslova zaposlitev@goodyear.com, še prej pa vas vabimo, da si ogledate, katera prosta delovna mesta so na voljo.