SAVA – Pnevmatike evropske kakovosti

Pnevmatike Sava s svojo dolgoletno tradicijo predstavljajo zanesljivo izbiro. Sava je po vsem svetu znana po proizvodnji kakovostnih, zanesljivih in trpežnih pnevmatik. Njen širok izbor pnevmatik je odlično nadomestilo za dražje blagovne znamke. Pnevmatike Sava se ponašajo s preskušeno tehnologijo, ki zagotavlja trpežnost, ne da bi bila pri tem prizadeta zmogljivost pnevmatike. Sava nudi tisto, kar je za številne voznike idealna kombinacija: zanesljive pnevmatike za razumno ceno.

Tehnologija

Blagovna znamka Sava je že od leta 1998 del mednarodne korporacije Goodyear in pri izdelavi pnevmatik Sava s pridom uporabljamo Goodyearovo strokovno znanje in izkušnje. Za snovanje pnevmatik uporabljamo napredno opremo, vse skupaj pa poteka pod nadzorom Goodyearovih inženirjev kakovosti. Vse pnevmatike morajo ustrezati strogim Goodyearovim standardom kakovosti, preden lahko zapustijo tovarno.

Tradicija

Blagovna znamka Sava je v Sloveniji prisotna že od leta 1921, s prihodom Goodyeara v Slovenijo, pa so Savo lahko pričeli uporabljati vozniki po celotni Evropi.  Dolgo tradicijo združujemo z najboljšimi sodobnimi tehnologijami, s čimer vam zagotavljamo cenovno dostopne pnevmatike, pri katerih cena ne gre na račun kakovosti.

Kakovost

Prizadevamo si, da bi vam zagotavljali zaupanja vredne izdelke, zato ima vsaka Savina pnevmatika garancijo za izdelavo, material in zasnovo. Za podrobnejše informacije o Savinih garancijskih pogojih se obrnite na lokalnega prodajalca v svoji državi.

Prodajno-servisna
mreža

Oglejte si tudi