SAVA – Izbira za vse generacije

Pnevmatike Sava s svojo dolgoletno tradicijo predstavljajo zanesljivo izbiro. Vozniki po vsem svetu jih poznajo že več kot 100 let. Zaupanje v njihovo zmogljivost se prenaša iz generacije v generacijo, saj so znane po kakovosti, zanesljivosti in trpežnosti. Savin širok izbor pnevmatik za vse vremenske razmere, je odlično nadomestilo za dražje blagovne znamke. Pnevmatike Sava se ponašajo s preiskušeno tehnologijo, ki zagotavlja trpežnost, ne da bi bila pri tem okrnjena zmogljivost pnevmatike. Nudijo tisto, kar je za številne voznike idealna kombinacija: zanesljive pnevmatike za razumno ceno.

Tehnologija

Blagovna znamka Sava je že od leta 1998 del mednarodne korporacije Goodyear in pri izdelavi pnevmatik Sava s pridom uporabljamo Goodyearovo strokovno znanje in izkušnje. Za snovanje pnevmatik uporabljamo napredno opremo, vse skupaj pa poteka pod nadzorom Goodyearovih inženirjev kakovosti. Vse pnevmatike morajo ustrezati strogim Goodyearovim standardom kakovosti, preden lahko zapustijo tovarno.

Tradicija

Leta 1920 se je z ustanovitvijo tovarne gumijevih izdelkov, iz katere se je kasneje razvila družba Sava, v Kranju začelo razvijati gumarstvo. Uspešna združitev slovenske gumarske tradicije na področju izdelave avtomobilskih pnevmatik in enega vodilnih svetovnih proizvajalcev pnevmatik, je blagovno znamko Sava ponesla v še več držav po celotni Evropi.

Kakovost

Prizadevamo si, da bi vam zagotavljali zaupanja vredne izdelke, zato ima vsaka Savina pnevmatika garancijo za izdelavo, material in zasnovo. Za podrobnejše informacije o Savinih garancijskih pogojih se obrnite na lokalnega prodajalca v svoji državi.

Prodajno-servisna
mreža

Oglejte si tudi