test image

"125 let v gibanju"

(celotna dokumentarna serija)

Ob praznovanju 125. obletnice je družba v letu 2023 izdala dokumentarno serijo “Goodyear: 125 let v gibanju”, ki predstavlja Goodyearovo bogato dediščino zaupanja vrednih izdelkov in storitev, predanih sodelavcev, zvestih kupcev in vodilnih inovacij.

 

00:00 – INTRO
00:26 – VKLJUČITE MOTORJE – ZAČETEK (1. DEL)
07:24 – NA PRAVI POTI: ZNAMKE, IKONE IN DIRKE (2. DEL)
15:16 – SLIKOVITA POT: VEČ KOT LE PNEVMATIKE (3. DEL)
21:30 – PRILAGAJANJE PRIHODNOSTI: INOVACIJE (4. DEL)
28:44 – POTNIKI NA KROVU: NAŠI LJUDJE (5. DEL)
37:34 – NA SKUPNI POTI: NAŠI KUPCI (6. DEL)
46:52 – NA PREHITEVALNEM PASU: NASLEDNJIH 125 LET (7. DEL)

»Vključite motorje – začetek«

(prvi del dokumentarne serije)

To je zgodba o Franku Seiberlingu in Charlesu Goodyearu ter njunem podjetniškem duhu, ki je pomagal oblikovati podjetje The Goodyear Tire & Rubber Company v eno najbolj cenjenih in inovativnih tehnoloških podjetij na svetu. Od prve prodaje gumenih izdelkov do prve meddržavne tovorne poti, je podjetje gradilo temelje uspeha, ki so ga ponesli v nadaljnjih 125 let. Oglejte si, kako je zavezanost inovacijam in kakovosti omogočila podjetju, da je postalo eno vodilnih v industriji pnevmatik.

»Na pravi poti: znamke, ikone in dirke«

(drugi del dokumentarne serije)

Goodyear je že od ustanovitve pred 125 leti priznano ime v industriji. Spoznajte zgodovino Goodyeara in njegovih znamk, ikon in dosežkov na dirkalnih stezah. Ugotovite, kako je želja Henryja Forda spodbudila vstop podjetja v motošport ter zakaj prisotnost Goodyeara v dirkaškem svetu ni le poligon za testiranje obstoječih pnevmatik, temveč predvsem gonilo razvoja tehnologije. Spoznajte tudi Goodyearovo razširjeno družino blagovnih znamk, kot so Kelly, Dunlop, Fulda, Debica in Sava, ter ikonične podobe, povezane z Goodyearom, kot so Wingfoot Express in znameniti Goodyear Blimp.

»Slikovita pot: Več kot le pnevmatike«

(tretji del dokumentarne serije)

Goodyear je že 125 let inovator na področju mobilnosti. Podjetje je pomembno prispevalo tudi k številnim drugim industrijam izven sveta pnevmatik. Izvedite več o vrhunskih inovacijah podjetja in odkrijte, zakaj je Goodyear mnogo več kot le proizvajalec pnevmatik.

“Prilagajanje prihodnosti: inovacije”

(četrti del dokumentarne serije)

Goodyear meje v razvoju pnevmatik, zmogljivosti in trajnosti premika že več kot 125 let. V videu spoznajte več o zgodovini Goodyearovih inovacij – od prelomnih pnevmatik do inovacij v letalstvu in raziskovanju vesolja.

»Potniki na krovu: naši ljudje«

(peti del dokumentarne serije)

V petem delu Goodyearove dokumentarne serije spoznajte Goodyearovo izjemno dediščino in navdihujoče zgodbe številnih generacij Goodyearovih zaposlenih. Od vizionarskih vodij do predanih ekip – Goodyearovi sodelavci so s svojo inovativnostjo, navdihom in integriteto ključ do uspeha družbe Goodyear.

»Na skupni poti: naši kupci«

(šesti del dokumentarne serije)

Prisluhnite Goodyearovim kupcem z vsega sveta, ko delijo svoje misli o dolgoletnem partnerstvu s podjetjem ter o zaupanju, zanesljivosti in kakovosti, ki opredeljujejo Goodyear. Bodite priča moči sodelovanja in odnosov, ki so pomagali oblikovati Goodyearovo dediščino.

»Na prehitevalnem pasu: naslednjih 125 let«

(sedmi del dokumentarne serije)

V zadnjem delu serije potujte z nami skozi preteklost, sedanjost in prihodnost blagovne znamke Goodyear. Pridružite se nam na poti od skromnih začetkov podjetja do enega vodilnih proizvajalcev pnevmatik na svetu, ki z najnaprednejšimi izdelki in storitvami postavlja standarde glede tehnologij, zmogljivosti in mobilnostnih rešitev v industriji. Spoznajte več o mobilnosti prihodnosti ter inovacijah, kot so brezzračne pnevmatike, trajnostni materiali in inteligentne pnevmatike.