Servisi Vulco

Vulco je multinacionalna mreža hitrih servisov z dolgoletno tradicijo.* Veriga prodajno-servisnih centrov Vulco se je v Sloveniji začela razvijati leta 2002, leta 2004 se je začela širiti na Hrvaško, leta 2006 v Srbijo, leta 2010 v Makedonijo in je od leta 2016 prisotna tudi na področju Bosne in Hercegovine. Do danes se je v ta franšizni sistem vključilo že več kot 160 vulkanizerskih servisov na območju omenjenih petih držav.

Cilji prodajno-servisne mreže Vulco so ponuditi svojim poslovnim partnerjem in končnim kupcem boljše, ugodnejše in bolj kakovostne izdelke in storitve.

Mreža Vulco partnerjem zagotavlja vse prednosti velikih podjetij in hkrati ohranja svobodo poslovanja, kupcem pa ponuja hitro in vrhunsko opravljene storitve, široko ponudbo izdelkov ter prijazno osebje, ki so zaščitni znak vseh Vulco centrov.

Poleg široke ponudbe pnevmatik za vse vrste vozil, platišč, amortizerjev, izpušnih sistemov, zavor in menjave motornega olja, lastnikom motornih vozil nudijo še številna druga servisna dela in strokovno svetovanje glede stanja in menjave pnevmatik.

Cilj družbe Goodyear Slovenija kot nosilke razvoja mreže Vulco v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini, v Srbiji in Makedoniji je razviti mrežo servisov, ki bodo prepoznavni tako po kakovostnih storitvah kot tudi po zunanji podobi.

*Goodyear je verigo vulkanizerskih servisov v Združenih državah Amerike razvil že pred več kot 40 leti in bil tako prvi pri uvedbi zasnove maloprodajnih verig, ki jih poznamo danes. Zaradi uspešnosti verige je bil leta 1996 Vulco ustanovljen tudi v Franciji kot dopolnilna dejavnost koncerna Goodyear oziroma podporni koncept, ki je nastal zaradi želje po širitvi ter po kakovostnem delu. Danes v Evropi deluje že preko 450 Vulco servisov. Največ prodajno-servisnih enot servisne mreže Vulco je v Franciji, veriga pa je močno razširjena tudi v Španiji in Belgiji.

Oglejte si tudi