Družba Goodyear je objavila imena novih vodstvenih delavcev

Akron, ZDA – 7. september 2017 – Družba Goodyear je danes objavila imena novih vodstvenih delavcev v dveh strateških regijah.

 

Chris Delaney je bil imenovan za predsednika Goodyearove regije Evropa, Bližnji vzhod in Afrika (EMEA). Odkar se je leta 2015 pridružil družbi, je deloval kot predsednik azijsko-pacifiške regije.

Chrisa Delaneya bo na tem položaju nasledil Ryan Patterson, ki je bil od septembra 2014 predsednik poslovne enote za potniške pnevmatike v Severni Ameriki.

Ryana Pattersona bo na tem položaju nasledil Scott Rogers, ki je bil od leta 2009 direktor marketinga poslovne enote za potniške pnevmatike v Severni Ameriki. Vsi bodo takoj prevzeli svoje nove položaje.

“Z današnjo objavo novih vlog Chrisa, Ryana in Scotta smo vodilne Goodyearove delavce, ki so se že izkazali, imenovali na ključne položaje, ki nam bodo omogočili nadaljevanje izvajanja strategije, izpolnjevanja poslovnih ciljev in ustvarjanja trajnostne vrednosti za delničarje,” je povedal Richard J. Kramer, predsednik in izvršni direktor družbe Goodyear.

Novica o imenovanjih je bila objavljena hkrati z obvestilom, da se bo pozneje v letošnjem letu upokojil predsednik Goodyearove regije EMEA Jean-Claude Kihn. Kihnova ugledna poklicna pot pri družbi Goodyear je trajala 30 let, obsegala pa je ključne tehnološke in poslovne položaje, vključno s položajem tehničnega direktorja, predsednika Goodyeara v Braziliji in predsednika Goodyeara Latinske Amerike.

 

 

Več informacij:


Simona Dijak 

vodja komunikacij
Goodyear Dunlop Sava Tires. d.o.o.
T: +386 (0)4207 7026
simona_dijak@goodyear.com

 

 

Opomba:
Zgoraj navedeno besedilo je krajši slovenski prevod angleškega sporočila za javnost. Za več informacij je na voljo angleški original. V primeru razhajanj med angleškim originalom in prevodom prevlada besedilo v angleščini. Originalna angleška verzija te izjave za javnost je na voljo na spletni strani družbe Goodyear.

07. septembra 2017