Fulda praznuje 115. obletnico obstoja in 100. obletnico sodobnih tovornih pnevmatik

Fulda je član družine Goodyear od leta 1962 in vsa ta leta predstavlja pomembno znamko v njihovem portfelju. S slogani, kot sta ‘Nemška visoka tehnologija’ in ‘Črna. Široka. Močna.’, poudarja vrednote znamke – kakovost po razumni ceni.

 

Kranj, 3. avgust 2015 – Fulda praznuje 115. obletnico ustanovitve blagovne znamke in stoletnico inovativnega dela na področju pnevmatik za gospodarska vozila. S tem utrjuje položaj ene vodilnih nemških znamk pnevmatik, poznanih po celi Evropi, ki ponuja kakovostne pnevmatike po razumni ceni za lahka in težka gospodarska vozila, osebne avtomobile, avtomobile na štirikolesni pogon ter športne terence.

 

Kot je poudaril Benjamin Willot, direktor marketinga za pnevmatike za gospodarska vozila na območju Evrope, Srednjega vzhoda in Afrike v družbi Goodyear, je Fulda v njihovi ponudbi nadvse pomembna znamka, še zlasti, kar zadeva pnevmatike za gospodarska vozila: »Fulda Sembusto, proizvedena leta 1915, je utrla pot tovornim pnevmatikam, in vse od takrat ima Fulda v svoji ponudbi kakovostne tovorne pnevmatike. Slednje potrjuje tudi pnevmatika Fulda Ecotonn 2 za prikolice, ki smo jo uvedli lansko leto, z uvajanjem novih tovornih pnevmatik pa nameravamo nadaljevati Fuldino uspešno zgodovino tudi v prihodnosti.«

 

Fulda je postala član družine Goodyear leta 1962 in vsa ta leta predstavlja pomembno znamko v njihovem portfelju. Njena tradicionalna inovativnost se nadaljuje tudi v tem desetletju in izpostavlja pomen 115-letnih izkušenj na čelu razvoja pnevmatik, posebej na področju pnevmatik za gospodarska vozila.

Fuldina ponudba pnevmatik za gospodarska vozila

 

Fulda se lahko pohvali s širokim spektrom pnevmatik za gospodarska vozila, med njimi je najnovejša Ecotonn 2 za prikolice, ki so jo predstavili leta 2014 in dopolnjuje Fuldino ponudbo pnevmatik za gospodarska vozila za cestno vožnjo. Med slednje sodijo še pnevmatike Fulda Ecocontrol 2 za vodilno os in Fulda Ecoforce 2 za pogonsko os. V svojem asortimanu združuje tudi pnevmatike Variocontrol, Varioforce in Variotonn za vozila, ki opravljajo kombinirane prevoze tako na cesti kot tudi na gradbišču ter pnevmatike za vožnjo v zimskih razmerah Wintercontrol in Winterforce.

 

O Fuldi

 

Fulda, ustanovljena leta 1900, je kakovostna nemška znamka pnevmatik, ki nudijo varnost, dolgotrajno zmogljivost in kakovost po razumni ceni. Fulda je v Nemčiji ena vodilnih znamk s širokim spektrom visokokakovostnih in zanesljivih proizvodov za osebne avtomobile, dostavna vozila in tovornjake. Fuldini proizvodi so zasnovani tako, da tudi v najtežjih pogojih nudijo varno vožnjo. Fulda z nenehnimi raziskovalnimi in razvojnimi programi zagotavlja, da so njene pnevmatike izdelane po najnovejših tehnologijah in uporabljajo najsodobnejše materiale.
Številna priporočila neodvisnih organizacij za testiranje so dokaz visoke kakovosti Fuldinih proizvodov.

Za več informacij obiščite www.fulda.com.

 

 

Več informacij:


Romana Stare
Vodja marketinga
T: +386 (0)4207 7025
romana_stare@goodyear.com

03. avgusta 2015