Goodyear Dunlop Sava Tires ponovno med najboljšimi evropskimi delodajalci

Kranj, 21. 3. 2017 – Kranjska družba Goodyear Dunlop Sava Tires s svojimi 1.400 zaposlenimi že petič proslavlja prejem certifikata Top Employer. Gre za priznanje neodvisne organizacije Top Employer Institute za odlične pogoje dela, ki jih Goodyear zagotavlja svojim zaposlenim. V Sloveniji je bila družba tudi prva med podjetji, ki se je že pred leti ponašala s tem certifikatom.

 

Certifikat Top Employer je priznanje za odlične kadrovske prakse, ki so ovrednotene na podlagi strogih kriterijev. Skladno s ciljem vključevanja zaposlenih in omogočanja uresničevanja njihovega potenciala, se je družba Goodyear Dunlop Sava Tires na večini ocenjenih področjih odrezala boljše od povprečja certificiranih evropskih podjetij. Zelo visoke ocene je prejela za strategijo razvoja talentov, upravljanje uspešnosti in upravljanje poklicnih poti.

 

Kot pravijo v družbi, z ustreznimi kadrovskimi praksami in pristopi uspešno zadržujejo vrhunske strokovnjake in privabljajo perspektivne talente. Njihovi zaposleni namreč aktivno prispevajo k razvijanju inovativnih izdelkov in storitev v industriji ter ohranjanju konkurenčnosti.

 

Družbi Goodyear certifikat Top Employer omogoča primerjavo z drugimi zaposlovalci na trgu in je spodbuda za nenehno izboljševanje odličnosti kadrovskih praks. Goodyear je sicer prestižni certifikat prejel še v 12 drugih državah po Evropi, na Bližnjem vzhodu in v Afriki (regija EMEA), in sicer v Belgiji, Franciji, Nemčiji, Italiji, Luksemburgu, Nizozemski, Poljski, Španiji, Veliki Britaniji, Turčiji, Združenih arabskih emiratih in Južni Afriki.

Več informacij:

 

Simona Dijak 
Vodja komunikacij
Goodyear Dunlop Sava Tires. d.o.o.
T: +386 (0)4207 7026
simona_dijak@goodyear.com

21. marca 2017