Goodyear Dunlop Sava Tires praznuje v družbi najboljših delodajalcev

Kranj, 23. marec 2016 – Več kot 1.400 zaposlenih v kranjski družbi Goodyear Dunlop Sava v teh dneh proslavlja prejem prestižnega certifikata Top Employer Europe, ki so ga prejeli že četrto leto zapovrstjo, ponovno pa so pridobili tudi certifikat Top Employer Slovenija. Priznanje je odraz odličnih razvojnih in kadrovskih strategij ter programov, s katerimi zaposlenim zagotavljajo izvrstne pogoje dela, razvijajo vrhunske talente ter krepijo ekipni duh, zavzetost in pripadnost.

 

F1 – Na prejem certifikata Top Employer je ponosen tudi Julien Frezard – Direktor proizvodnje (drugi z desne) v Goodyearu.

 

Prejem certifikata Top Employer omogoča primerjavo z najboljšimi podjetji v Evropi in njihovimi dobrimi praksami ter hkrati razkriva kje so priložnosti za dodatni razvoj. Družba je tako na vseh ocenjevanih področjih dosegla boljše rezultate kot je bilo povprečje certificiranih podjetij v Evropi, pri upravljanju uspešnosti in poklicne poti so dosegli primerljiv nivo s petimi najboljšimi podjetji v Evropi.

 

F2 – Sodelavci v Goodyearu ne skrivajo zadovoljstva ob prejemu certifikata Top Employer.

 

Da za praznovanje prejema certifikata obstaja več razlogov, izpostavlja tudi glavni direktor v družbi Goodyear Dunlop Sava Tires Matej Zavrl in poudarja: »Neodvisni inštitut s strogim postopkom certificiranja presoja našo predanost zagotavljanju odličnega delovnega okolja, ki privlači in zadržuje visoko motivirane in kvalificirane sodelavce. Prepričan sem, da lahko z odličnimi pogoji dela, najboljšimi sodelavci in dobrimi odnosi še naprej dosegamo konkurenčnost, ustvarjamo in razvijamo inovativne sodobne izdelke ter storitve v naši industriji.«

 

F3 – Za prejem certifikata Top Employer so zaslužni zavzeti zaposleni v Goodyearu.

 

Družba Goodyear je prestižni certifikat prejela v desetih evropskih državah: poleg Slovenije še v Belgiji, Franciji, Italiji, Luksemburgu, Nemčiji, Španiji, Veliki Britaniji, na Nizozemskem in na Poljskem. Certifikat Top Employers so prejele še tri Goodyearove organizacije v regiji Evropa, Srednji Vzhod in Afrika, in sicer v Turčiji, Južni Afriki in Združenih arabskih emiratih.

 

Več informacij: 

Simona Dijak 
Vodja komunikacij
Goodyear Dunlop Sava Tires. d.o.o.
T: +386 (0)4207 7026
simona_dijak@goodyear.com

 

 

O certifikatu Top Employer

Certifikat Top Employer sicer že od leta 1991 podeljuje neodvisna organizacija Top Employers Institute s sedežem na Nizozemskem. Ta s strogim postopkom certificiranja presoja odličnost pogojev na delovnem mestu, ki jih organizacije nudijo svojim zaposlenim pri delu in pri njihovem strokovnem ter osebnem razvoju. Pri ocenjevanju so vključena glavna področja kadrovske politike. Na njihovi osnovi inštitut izbere nagrajena podjetja. Letos je certifikat na evropski ravni Top Employer Europe prejelo 64 evropskih podjetij, na ravni držav pa 719. V Sloveniji je bila družba do letos edini prejemnik certifikata.

23. marca 2016