Goodyear nadgradil svojo ponudbo zimskih pnevmatik z novo serijo UltraGrip

Goodyear predstavlja celovito nadgradnjo svojih večkrat nagrajenih zimskih pnevmatik UltraGrip. Novo serijo pnevmatik, namenjeno visokozmogljivim in mestnim avtomobilom ter gospodarskim vozilom, odlikuje še učinkovitejše zaviranje in izboljšan oprijem, s čimer voznikom zagotavljajo vrhunsko zimsko zmogljivost.

Pnevmatika UltraGrip 9+ voznikom mestnih avtomobilov omogoča izvrstno obvladovanje cestišča.

Kranj, 24. september – Goodyear je pred letošnjo zimo še dodatno izpopolnil svojo ponudbo zimskih pnevmatik iz družine UltraGrip. Pnevmatike UltraGrip Performance+, UltraGrip 9+ in UltraGrip Cargo z uporabo naprednih tehnologij zagotavljajo povečano zmogljivost tudi v težkih zimskih razmerah.

Serijo odlikuje še učinkovitejše zaviranje in izboljšan oprijem v zimskih razmerah.
Serijo sestavljajo pnevmatike UltraGrip Performance+, UltraGrip 9+ in UltraGrip Cargo.
Goodyear je pred letošnjo zimo še dodatno izpopolnil svojo ponudbo zimskih pnevmatik iz družine UltraGrip.

Pnevmatiko UltraGrip Performance+ za visokozmogljive avtomobile zahvaljujoč dvema ključnima tehnologijama odlikuje povečana zmogljivosti na mokri in suhi podlagi ter v zimskih razmerah. Tehnologija Traction Protect vključuje povsem novo smolo, ki izboljšuje zmožnost prilagajanja pnevmatike podlagi, s čimer se sile zaviranja učinkoviteje pretvorijo v oprijem. Slednjega na snegu in ledu še dodatno izboljšuje tudi tehnologija Winter Grip, ki z novo zmesjo pnevmatiki omogoča večjo prožnost pri nizkih temperaturah.

 

S tehnologijo Winter Grip se ponaša tudi pnevmatika UltraGrip 9+, ki voznikom manjših mestnih avtomobilov v težkih zimskih razmerah zagotavlja izjemen oprijem. Hkrati pnevmatika omogoča tudi številne prevožene kilometre, saj jo pred razpokami in krušenjem delcev na grobi podlagi varuje tehnologija Mileage Plus.

Goodyear predstavlja celovito nadgradnjo večkrat nagrajenih zimskih pnevmatik UltraGrip.
Pnevmatika UltraGrip Performance+ za visokozmogljive avtomobile se ponaša z odlično zmogljivostjo na suhi in mokri podlagi ter na snegu.
Pnevmatika UltraGrip Cargo voznikom lahkih tovornih vozil prinaša izjemno zavorno zmogljivost na snegu.

Številnih izboljšav je bila deležna tudi pnevmatika UltraGrip Cargo, ki z izpopolnjenim dezenom tekalne plasti in izboljšano gumeno zmesjo voznikom lahkih tovornih vozil prinaša izjemno zavorno zmogljivost na snegu. Z zagotavljanjem številnih prevoženih kilometrov pa pnevmatika pripomore še k zmanjšanju stroškov lastništva.

 

Pnevmatike UltraGrip 9+ in UltraGrip Cargo so že na voljo v vseh dimenzijah, UltraGrip Performance+ pa bo Goodyear na tržišče uvajal postopoma. Več kot polovica dimenzij je že na razpolago, preostale dimenzije pa bodo v celoti na voljo do konca junija 2020.

Več informacij:

Romana Stare
Vodja marketinga za potniško pnevmatiko Adria
T: +386 (0)4 207 7025
romana_stare@goodyear.com

24. septembra 2019