Goodyear prek licenčnega sodelovanja vstopa v svet prestižnih ur

Goodyear po uspešnem povratku v mednarodno dirkaško areno in vstopu v e-šport sedaj prodira še v svet luksuznih ur. Ob nedavni sklenitvi sodelovanja z ekipo Algarve Pro Racing so namreč podpisali tudi licenčno pogodbo s podjetjem B.R.M. Chronographes. V sklopu novonastalega partnerstva je francoski izdelovalec prestižnih ur ustvaril ekskluzivno kolekcijo v omejeni izdaji, ki odraža Goodyearov zmagovit značaj in njegovo neomajno predanost motošportu.

Kranj, 27. avgust 2020 – Ekskluzivna kolekcija prestižnih ur predstavlja zanimiv mejnik v Goodyearovi bogati dirkaški zgodovini, prepredeni s številnimi uspehi. Prav slednja je odigrala poglavitno vlogo pri oblikovanju ur, saj je njihov dizajn navdihnila različica Goodyearove retro poslikave dirkalnih vozil. Ta poslikava bo hkrati krasila tudi dirkalnike ekipe Algarve Pro Racing na preizkušnjah evropske serije Le Mans v sezoni 2020.

B.R.M. Chronographes je ustvaril ekskluzivno kolekcijo prestižnih ur, ki odraža Goodyearov zmagovit značaj in njegovo neomajno predanost motošportu.
Dizajn ur je navdihnila Goodyearjeva retro poslikava dirkalnih vozil, ki bo krasila tudi dirkalnike ekipe Algarve Pro Racing.
Goodyear v sodelovanju z ekipo Algarve Pro Racing in izdelovalcem ur B.R.M. Chronographes vstopa v svet prestižnega urarstva.

Ure sicer odlikuje izjemno trpežno ohišje iz nerjavečega jekla, ki ga stilsko dopolnjuje pas z dvojnim belim šivom. Goodyear logotip je elegantno umeščen na belo številčnico s črnimi kazalci, krasi pa tudi krono, ki s svojo obliko posnema Goodyearovo pnevmatiko. Dodatni element, ki ga je navdihnil svet motošporta, je steklena zadnja stran, skozi katero lahko opazujemo delovanje mehanizma, celotni videz pa zaokrožuje še kronograf s črnim tahimetrom in belimi kazalci.

Ekskluzivna kolekcija v omejeni izdaji, ki jo poleg dveh različic ročnih ur dopolnjuje še namizna ura, bo od septembra dalje na voljo na izbranih prodajnih mestih ter spletu.

Več informacij:

Simona Dijak
Vodja komunikacij za skupino Evropa Jugovzhod
T: +386 (0)4 207 7026
simona_dijak@goodyear.com

27. avgusta 2020