Goodyear razvil pnevmatiko za konceptno Lancio

Prilagoditev po meri, aerodinamika in edinstven dizajn so v središču najnovejšega sodelovanja med Goodyearom in prerojeno znamko Lancia. Pri Lancii so za novo konceptno vozilo, Lancio Pu+Ra HPE, izbrali Goodyear, ki je za njih izdelal pnevmatike po meri.

Kranj, 17. april 2023 – Omenjeno konceptno vozilo je prvo vozilo novega obdobja znamke Lancia. Gre za 100-odstotno električni avto, ki predstavlja vizijo znamke v smislu dizajna, občutka domačnosti v kabini, trajnosti, elektrifikacije in naprednih tehnologij. .

Pri Lancii so za novo konceptno vozilo Lancia Pu+Ra HPE izbrali Goodyear

Goodyear je za vozilo Pu+Ra HPE razvil edinstveno konceptno pnevmatiko s prilagojeno obliko bočnice. Platišče vozila se brezhibno ujema s pnevmatiko, kar pripomore k razkošnemu in vrhunskemu videzu tega konceptnega vozila.

 

Bočnica pnevmatike je izredno aerodinamična, kar povečuje energijsko učinkovitost. Pnevmatika ima tudi posebno zgradbo, s katero je kos navoru električnega vozila.

 

Letos Goodyear praznuje svojo 125. obletnico, zato je to idealen čas za sodelovanje z Lancio pri prenovi njihove legendarne znamke.

Gre za električni avto, ki predstavlja vizijo znamke v dizajnu, trajnosti in naprednosti
Osrčje sodelovanja med Goodyearom in prenovljeno znamko Lancia predstavljajta prilagoditev in aerodinamika
Platišče vozila se brezhibno ujema s pnevmatiko, kar pripomore k razkošnemu in vrhunskemu videzu

Več fotografij je na voljo na spletni strani Lancia Pu+Ra HPE, video predstavitev Lancie Pu+Ra HPE pa si lahko ogledate na spodnjih povezavah:

>> Lancia Pu+Ra HPE – the 100% Electric Concept Car
>> Lancia Pu+Ra HPE Concept (2023) | The Next-Gen of Lancia Design

Več informacij:

Simona Dijak
Vodja komunikacij za skupino Evropa Jugovzhod
T: +386 (0)4 207 7026
simona_dijak@goodyear.com

17. aprila 2023