Goodyear z novo celovito ponudbo za vozne parke

Goodyear Total Mobility, ki združuje inovativne visokokakovostne pnevmatike, pametne tehnologije za njihovo spremljanje in razvejano servisno mrežo po vsej Evropi, voznim parkom prinaša poenostavitev dnevnega poslovanja ter znižanje operativnih stroškov.

 

Kranj, 21. maj 2019 – Digitalno gospodarstvo v transportnem in logističnem sektorju prinaša potrebo po hitrejših, zanesljivejših in cenejših možnostih dostave. Zato je Goodyear razvil celovito ponudbo za vozne parke Goodyear Total Mobility, ki zajema paleto inovativnih proizvodov in rešitev ob podpori strokovne servisne mreže. Ponudba omogoča na tisoče kombinacij, ki se prilegajo velikosti in kompleksnosti voznih parkov prevoznikov, njihovemu področju delovanja ter sedanjim in prihodnjim poslovnim ciljem.

Goodyear je razvil celovito ponudbo za vozne parke Goodyear Total Mobility.
Celovita ponudba vključuje tudi pametne tehnologije za spremljanje inovativnih visokokakovostnih pnevmatik.
Zanesljiva servisna mreža TruckForce s 24-urno pomočjo na cesti.
Goodyear Total Mobility voznim parkom prinaša poenostavitev dnevnega poslovanja ter znižanje operativnih stroškov.

Pakete po meri sestavljajo tri komponente. Prva so izbrane inovativne pnevmatike visoke kakovosti, ki omogočajo prihranek pri gorivu in več prevoženih kilometrov. Kot drugo je uporabnikom na voljo edinstven nabor pametnih tehnologij in napovednih sistemov za spremljanje pnevmatik (G-Predict), ki zagotavlja neprekinjeno delovanje vozil in uporabniku prijazne rešitve upravljanja pnevmatik za znižanje stroškov na prevoženi kilometer. Za dodatno podporo pa paket vključuje še zanesljivo servisno mrežo TruckForce z več kot dva tisoč servisnimi lokacijami po vsej Evropi, ki vzdržujejo vozila v brezhibnem voznem stanju in zagotavljajo 24-urno pomoč na cesti.

 

Z novo ponudbo celovitih rešitev na področju mobilnosti se Goodyear odziva na najnovejše trende v panogi in upravljavcem voznih parkov omogoča enostavnejše dnevno poslovanje ter znižanje operativnih stroškov.

 

 

Več informacij:

Kaja Lesjak
Marketing koordinator za tovorno pnevmatiko Adria
T: +386 (0)4 207 7661
kaja_lesjak@goodyear.com

21. maja 2019