Goodyear že šestič med najboljšimi delodajalci

Družba Goodyear Dunlop Sava Tires je že šestič zapored prejela certifikat Top Employer. Certifikat podeljuje neodvisni inštitut Top Employers, prejmejo pa ga družbe, katere se zavežejo, da bodo s svojimi kadrovskimi praksami, ki na prvo mesto postavljajo ljudi, zagotavljale najboljše delovno okolje za zaposlene.

Kot pravijo v kranjski družbi, je certifikat Top Employer Slovenia za njih pomembno priznanje, saj jim služi kot izhodišče za primerjavo z drugimi uspešnimi družbami na trgu in jim nudi možnost za določanje področji, na katerih se lahko kot odličnosti zavezan delodajalec še izboljšajo. Poleg tega certifikat krepi njihovo znamko delodajalca, kar jim pomaga, da lahko pritegnejo in obdržijo najbolj nadarjene ljudi.

Ker je Goodyear ta prestižni certifikat prejel v dvanajstih državah v regiji Evropa, Bližnji vzhod in Afrika (EMEA), ki vključuje Belgijo, Francijo, Nemčijo, Italijo, Luksemburg, Poljsko, Slovenijo, Španijo, Turčijo, Veliko Britanijo, Južno Afriko in Združene arabske emirate, je bil nagrajen tudi s certifikatom Top Employer Europe.

 

O certifikatu Top Employer
Certifikat Top Employer že od leta 1991 podeljuje neodvisna organizacija Top Employers Institute s sedežem na Nizozemskem. Ta s strogim postopkom certificiranja presoja odličnost pogojev na delovnem mestu, ki jih organizacije nudijo svojim zaposlenim pri delu in pri njihovem strokovnem ter osebnem razvoju. Pri ocenjevanju so vključena glavna področja kadrovske politike. Na njihovi osnovi inštitut izbere nagrajena podjetja.

Več informacij:

Simona Dijak
Vodja komunikacij Adria
Goodyear Dunlop Sava Tires, d. o. o.
T: +386 (0)4 207 7026
simona_dijak@goodyear.com

12. februarja 2019