Goodyearovi zaposleni kot prostovoljci podpirajo lokalne skupnosti

V podjetju Goodyear Slovenija se tudi letos osredotočajo na podporo lokalnih skupnosti. Pod okriljem projekta Boljša prihodnost so letos že izvedli šest akcij, v sklopu katerih so Goodyearovi zaposleni za en dan postali prostovoljci in pomagali lokalnim organizacijam na Gorenjskem.

Kranj, 28. junij 2023 – Boljša prihodnost, Navdihujoča kultura je Goodyearov globalni program družbene odgovornosti, s katerim z namenom ustvarjanja boljšega okolja za življenje in delo spodbujajo svoje zaposlene k aktivnemu sodelovanju v lokalnem okolju.

V sklopu projekta Boljša prihodnost Goodyearovci podpirajo lokalne skupnosti
Goodyearovi prostovoljci so postavili visoke grede pri vrtcu Mlinček osnovne šole Naklo
Prostovoljci so poskrbeli za napeljavo vodovoda do gledališča KUD Predoslje

V sklopu letošnjih aktivnosti so Goodyearovi zaposleni že postavili visoke grede na šolskem igrišču osnovne šole Jakoba Aljaža Kranj in pri vrtcu Mlinček osnovne šole Naklo ter zasadili različno zelenjavo, jagode in začimbe. Planšariji Tegošče so pomagali s pripravo pašnikov na poletno sezono, Kulturno umetniškemu društvu Predoslje pa so napeljali vodovod do lokalnega gledališča na prostem.

 

V skrbi za aktivno življenje so prostovoljci na ultramaratonskem teku v Kranju I feel Slovenia 12Run tekačem nudili prigrizke in pijačo ter skrbeli za varnost in red na prireditvenem prostoru. Prvošolcem in drugošolcem osnovnih šol v Kranju in okolici pa so pričarali nepozabno športno izkušnjo z organizacijo košarkarskega turnirja.

 

Po delavnem zaključku pomladi si bodo Goodyearovci nabrali moči in v jeseni podprli še devet lokalnih organizacij.

Pašniki Planšarije Tegošče so na poletje pripravljeni s pomočjo Goodyearove ekipe
Ekipa Goodyearovcev je organizirala košarkarski turnir

Več informacij:

Simona Dijak
Vodja komunikacij za skupino Evropa Jugovzhod
T: +386 (0)4 207 7026
simona_dijak@goodyear.com

28. junija 2023