Kranjski Goodyear je razveselil otroke

Skupina razigranih otrok je preteklo soboto krenila na posebno pot raziskovanja kranjskega mestnega jedra, uživanja ob zabavni predstavi »Tinko Polovinko« in igrivega obdarovanja. Goodyear je namreč v svojem jubilejnem letu, v katerem je zabeležil 20 let delovanja pod okriljem mednarodne korporacije, v sodelovanju z lokalno skupnostjo izvedel prav poseben projekt, poimenovan Goodyearovih 20 poti (www.goodyear20poti.si). Prednovoletno pohajkovanje po eni izmed Goodyearovih poti, ki so ga izvedli v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Ljubljana Moste Polje, Mesto občino Kranj ter Zavodom za turizem in kulturo Kranj, je z dobrodelno noto prineslo zaključen podpis celoletnim jubilejnim aktivnostim.

 

Projekt Goodyearovih 20 poti je vse od začetka poletja razveseljeval celotno Slovenijo: prek nagradne igre je spodbujal vse zainteresirane, da spoznajo lepote kranjskih športnih in turističnih destinacij ter se z obiskom ene ali več od teh 20 poti prepustijo navdihu ter vrednotam, ki vodijo tudi Goodyear. Sodelovanje, povezovanje, ekipni duh, prilagodljivost so le nekatere med njimi; prežemajo pa tako zaposlene v Goodyearu kot korporacijo kot tako, seveda pa tudi vsako skupino, ki se odpravi na eno izmed izbranih tekaških, pohodniških, kolesarskih ali poučnih poti Kranja in njegove okolice. Projekt Goodyearovih 20 poti, ki je nastal v sodelovanju z Mestno občino

 

Kranj in Zavodom za turizem in kulturo Kranj, je s simboliko 20 poti odražal vsako uspešno leto delovanja Goodyeara v Sloveniji, hkrati pa podajal spodbudo in motivacijo za zdravo in športa polno življenje.

 

V decembru je projekt doživel dobrodelni zaključek s čarobnim dnem za otroke in družine, ki v življenju pogrešajo veselje in sproščenost. Iskrice v njihovih očeh so prižgala tudi darila, ki so jih zanje pripravili zaposleni v Goodyearu.

 

Več informacij:

Simona Dijak
Vodja komunikacij Adria
Goodyear Dunlop Sava Tires, d. o. o.
T: +386 (0)4 207 7026
simona_dijak@goodyear.com

18. decembra 2018