Mreža hitrih servisov Vulco prevzela 15 vozil Renault Twingo

Po ogledu proizvodnje v tovarni Revoz je Renault mreži hitrih servisov Vulco v preteklem tednu predal petnajst novih vozil Renault Twingo. Z njimi stranke storitev Vulco pridobivajo kakovostna in zabavna nadomestna vozila, s katerimi bo mobilnost njihovih strank neokrnjena tudi v času servisnih posegov na njihovih lastnih vozilih.

 

Veriga hitrih servisov Vulco samo na slovenskih tleh obsega že 46 članov. Petnajst med njimi je pretekli teden prejelo opazna in privlačna promocijsko opremljena vozila Renault Twingo. Tovrstna nadomestna vozila so postala že zaščitni znak mreže Vulco in ponujajo opazen doprinos k ugledu znamke, ki skrbi za mobilnost svojih strank v času servisnih posegov na njihovih vozilih.

Z vključitvijo vozil Renault Twingo mreža Vulco v svojo floto prinaša vozilo, ki s ponosom nosi oznako »Made in Slovenija«. Priznana kakovost delovnih rok zaposlenih v Novem mestu, združena z zabavnimi lastnostmi izredno okretnega vozila, je zagotovilo, da bodo uporabniki z vozili Renault Twingo zadovoljni.

 

»Veseli me, da krepimo razvoj naše mreže hitrih servisov Vulco tudi z združevanjem pomembnih podjetij za slovensko avtomobilsko industrijo: našega kranjskega Goodyeara, novomeškega Revoza in družbe Renault Nissan Slovenija« je ob predaji vozil povedal Andrej Vraničar, vodja razvoja maloprodaje v podjetju Goodyear Dunlop Sava Tires, d.o.o.

 

 

* Sporočilo za javnost je bilo dne 4. 7. 2016 poslano medijem s strani direkcije komunikacij podjetja Renault Nissan Slovenija, d.o.o.

 

04. julija 2016