Na testu letnih pnevmatik revije Auto Bild allrad zmagala Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5

Goodyearova najnovejša letna pnevmatika Eagle F1 Asymmetric 5 dokazuje svojo odličnost na letošnjih testih letnih pnevmatik. Na primerjalnem testu prestižne revije Auto Bild allrad je z najkrajšo zavorno potjo na suhi in mokri podlagi premagala vso konkurenco in osvojila prvo mesto, odlična priporočila pa si je prislužila tudi v revijah Gute Fahrt, Auto Bild in Auto Bild Sportscars. Prav vse so namreč pohvalile njeno zmogljivost pri zaviranju in Eagle F1 Asymmetric 5 postavile za zgled ostalim pnevmatikam.

 

Kranj, 18. junij 2019 – Goodyearova letna pnevmatika Eagle F1 Asymmetric 5 je zmagovalka neodvisnega testa prestižne revije Auto Bild allrad, na katerem je z najkrajšo zavorno potjo na suhi in mokri podlagi suvereno premagala vso konkurenco. Ocenjevalce je prepričala tudi z vsesplošno zmogljivostjo, športno vodljivostjo ter natančnostjo pri krmiljenju1.

Na testu letnih pnevmatik revije Auto Bild allrad je zmagala Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5.
Goodyearova pnevmatika Eagle F1 Asymmetric 5 je z najkrajšo zavorno potjo na suhi in mokri podlagi premagala vso konkurenco.
Ocenjavalci so Eagle F1 Asymmetric 5 postavili za zgled ostalim pnevmatikam.

Mesto med najboljšimi si je pnevmatika Eagle F1 Asymmetric 5 prislužila tudi v revijah Gute Fahrt2, Auto Bild3 in Auto Bild Sportscars4, pri čemer so vse pohvalile njeno zmogljivost in pnevmatiko označile z nazivom ‘zgledna’ (exemplary). Odlična priporočila si je pnevmatika prislužila zavoljo svoje edinstvene zmogljivosti pri zaviranju na mokri podlagi, navdušujejo pa tudi velika natančnost pri krmiljenju, prvorazredna vodljivost na suhi podlagi ter izjemno število prevoženih kilometrov.

Pnevmatika spada v novo generacijo Goodyearovih pnevmatik iz rastočega segmenta Ultra High Performance.
Najnovejša letna pnevmatika Eagle F1 Asymmetric 5 združuje luksuzno udobje z vrhunskim zaviranjem in vodljivostjo.
Za širok spekter zmogljivosti je ključna kombinacija prilagojene gumene zmesi in inovativne naležne površine.

Rezultati testov nazorno kažejo, da se Goodyearova pnevmatika Eagle F1 Asymmetric 5 ponaša s širokim spektrom zmogljivosti, ki voznikom vlivajo zaupanje v vseh cestnih razmerah. Kombinacija prilagojene gumene zmesi in inovativne naležne površine zagotavlja, da ima naslednica priljubljenih pnevmatik Eagle F1 Asymmetric 3 v primerjavi s svojo predhodnico krajšo zavorno pot za osupljive štiri odstotke na mokri in za kar sedem odstotkov na suhi podlagi.

1 Auto Bild allrad (D), št. 4 / 2019/03/01, dimenzija pnevmatike: 225/55R17
2 Gute Fahrt (D)​, št. 3 / 2019/02/22​, dimenzija pnevmatike: 225/40R18
3 Auto Bild (D)​, št. 9 / 2019/02/28​, dimenzija pnevmatike: 225/45R17
4 Auto Bild sportscars (D)​, št. 4 / 2019/03/08​, dimenzija pnevmatike: 245/45R18

 

 

Več informacij:

Romana Stare
Vodja marketinga za potniško pnevmatiko Adria
T: +386 (0)4 207 7025
romana_stare@goodyear.com

19. junija 2019