Pnevmatika Dunlop Winter Sport 5 zmagovalka testa zimskih pnevmatik revije AutoBild

Dunlopova zimska pnevmatika Winter Sport 5 je zmagovalka testa zimskih pnevmatik ugledne nemške revije Auto Bild. Revija Auto Bild je omenjeno pnevmatiko Dunlop Winter Sport 5 označila kot “vrhunsko pnevmatiko brez vsakršne pomanjkljivosti.”

 

Kranj, 27. september 2018 – Dunlop Winter Sport 5 je zmagovalka testa zimskih pnevmatik, ki ga vsako leto izvaja prestižna revija AutoBild.1 Pnevmatika, ki so jo testirali v dimenziji 195/65 R15, je po zaslugi odlične vodljivosti v vseh vremenskih razmerah, natančnega krmiljenja in stroškovne učinkovitosti premagala vseh 19 konkurenčnih pnevmatik. V reviji so jo pohvalili kot »vrhunsko pnevmatiko brez vsakršne pomanjkljivosti«, zavoljo stroškovne učinkovitosti pa si je prislužila tudi naslov »Eco-Master«.

 

Zasnovana posebej za zimske razmere

Na Pnevmatika Dunlop Winter Sport 5 je bila zasnovana z namenom, da v nepredvidljivih zimskih cestnih razmerah omogoči potreben oprijem, poleg tega pa zagotavlja tudi povečano zmogljivost na zasneženih cestah in izvrsten bočni oprijem na spolzkih površinah. V Dunlopu z inovacijami vseskozi strmijo k razvoju vrhunskih pnevmatik, kar se odraža tudi na omenjenem prestižnem testu revije AutoBild.

Opombe

1 Objavljeno v reviji AutoBild, 20. septembra 2018, št.: 38. testiranih 20 pnevmatik dimenzije 195/65 R15; testno vozilo: VW Golf.

 

 

Več informacij:

Romana Stare 
Vodja marketinga
T: +386 (0)4207 7025
romana_stare@goodyear.com

27. septembra 2018