Pnevmatiki Goodyear EfficientGrip Performance in Dunlop Sport BluResponse na testih z zavidljivimi ocenami

Kranj, 3. junij 2015 – Goodyearova pnevmatika Efficient Grip Performance je osvojila prva tri mesta v 11 evropskih revijah, Dunlop Sport BluResponse pa se je med najboljše tri uvrstila na šestih neodvisnih testih pnevmatik.

 

Pnevmatika Goodyear EfficientGrip Performance se je na primerjalnih testih letnih pnevmatik v kar 11 vodilnih evropskih avtomobilističnih revijah  uvrstila med najboljše tri.  Od tega je zasedla prvo mesto na petih prestižnih testih pnevmatik, ki so jih opravile naslednje revije: Teknikens VärldAftonbladet BilADAC/Stiftung WarentestACE-Lenkrad /GTÜ/ARBÖ in ÖAMTC/TCS.  Opravljeni testi so potrdili odlično zmogljivost omenjene pnevmatike; kratko zavorno pot na mokrih in suhih cestah ter majhno porabo goriva skozi celotno življenjsko dobo pnevmatike. Na prva tri mesta pa sta se uvrstili tudi pnevmatiki EfficientGrip SUV in Eagle F1 Asymmetric 2.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dunlopova pnevmatika Dunlop Sport BluResponse se je na kar šestih neodvisnih testih pnevmatik uvrstila med tri najboljše. Goodyearova pnevmatika EfficientGrip Performance pa je osvojila prva tri mesta v 11 evropskih revijah.

 

 

 

 

Zavidljive rezultate je dosegla tudi Dunlopova pnevmatika Sport BluResponse. Slednja se je na kar šestih neodvisnih testih pnevmatik,  ki so jih izvedli najprestižnejši evropski mediji, uvrstila med tri najboljše. Najvišjo oceno in s tem naziv “zelo priporočljiva” sta ji podelili reviji ÖAMTC/TCS in ACE-Lenkrad/GTÜ/ARBÖ.  Rezultati testov dokazujejo, da se pnevmatika ponaša z izjemnimi lastnostmi pri zaviranju na mokri in suhi podlagi ter dezenom, ki pripomore k manjši porabi goriva. Odlične ocene pa sta prejeli tudi pnevmatiki Sports Maxx RT in SP QuattroMaxx.

 

Več informacij:

Romana Stare
Vodja marketinga
T: 04 207 7025
romana_stare@goodyear.com

03. junija 2015