Predstavi svojo vizijo mobilnosti v prihodnosti!

Pridruži se Goodyearovemu izzivu »ThinkGoodMobility«, prijavi svojo rešitev in osvoji polletno prakso v Goodyearovem inovacijskem centru v Luksemburgu.

 

Kranj, 20. 10. 2015 – Organizacija Goodyear v sodelovanju z inštitutom ThinkYoung vabi študente iz vse Evrope, da sodelujejo v izzivu »ThinkGoodMobility« ter predstavijo svojo vizijo o pametni in trajnostni mobilnosti v prihodnosti. Najboljših 20 bo prejelo številne privlačne nagrade, študentje pa imajo tudi možnost, da s svojo idejo navdušijo žirijo in osvojijo polletno plačano pripravništvo v Goodyearovem inovacijskem centru v Luksemburgu.

 

 

 

Študentje, stari med 18 in 30 let, lahko sodelujejo z idejami za reševanje izzivov, kot so prometna preobremenjenost, trajnost razvoja, urbano prometno onesnaževanje, medsebojna povezljivost, naraščanje števila prebivalcev in varnost na cestah. Čas za sodelovanje imajo do 15. decembra 2015, svojo vizijo pa prijavijo preko spletne strani Thinkgoodmobility (stran je v angleščini). O zmagovalcih bo odločala neodvisna komisija, ki jo bodo sestavljali strokovnjaki iz avtomobilske industrije, akademiki, zastopniki revije Wired in predstavniki organizacije Goodyear ter inštituta ThinkYoung.

 

Izziv sicer predstavlja nadaljevanje nedavne raziskave »ThinkGoodMobility«, v kateri so študentje iz 12 držav, med drugim tudi Slovenije, izpostavili, da želijo aktivno sodelovati pri oblikovanju mobilnosti v prihodnosti.

Več informacij in pogoji sodelovanja so dostopni na spletni strani Thinkgoodmobility.com.

 

 

Več informacij:

Simona Dijak
Vodja komunikacij
T: +386 (0)4207 7026
simona_dijak@goodyear.com

20. oktobra 2015