Študentski natečaj »ThinkGoodMobility« podaljšan do konca marca

Mladi vizionarji imajo še dobra dva meseca dodatnega časa, da v sklopu Goodyearovega izziva »ThinkGoodMobility« predstavijo svojo vizijo mobilnosti v prihodnosti in osvojijo polletno prakso v Goodyearovem globalnem inovacijskem centru v Luksemburgu.

 

Kranj, 14. januar 2016 – Organizacija Goodyear in neprofitna mednarodna organizacija za mlade ThinkYoung na pobudo fakultet podaljšujeta mednarodni izziv »ThinkGoodMobility«. Študentje lahko tako svoje ideje za reševanje izzivov, ki jih predstavljajo prometna preobremenjenost, trajnost razvoja, urbano prometno onesnaževanje, medsebojna povezljivost, naraščanje števila prebivalcev in varnost na cestah, preko spletne strani Thinkgoodmobility prijavijo še vse do 31. marca 2016.

 

Avtorji 20 najboljših del po izboru neodvisne komisije, ki jo bodo sestavljali strokovnjaki iz avtomobilske industrije, akademiki, zastopniki revije Wired in predstavniki organizacije Goodyear ter inštituta ThinkYoung, bodo prejeli številne privlačne nagrade. Poleg tega pa imajo študentje tudi možnost, da s svojo idejo navdušijo žirijo in osvojijo polletno plačano pripravništvo v Goodyearovem globalnem inovacijskem centru v Luksemburgu.

 

Več informacij in pogoji sodelovanja so dostopni na spletni strani Thinkgoodmobility.com.

 

 

Več informacij:

Simona Dijak
Vodja komunikacij
T: +386 (0)4207 7026
simona_dijak@goodyear.com

 

 

O Think Young
Organizacija ThinkYoung je prvi možganski trust, ki je osredotočen na mlade ljudi. Ustanovljena je bila leta 2007, svoje pisarne pa ima v Bruslju, Ženevi in Hongkongu. Organizacija ThinkYoung izvaja raziskave, ankete, dokumentarne filme in politične predloge, ki se osredotočajo na pet področij: podjetništvo, izobraževanje, odnosi EU-Azija, proces širitve EU in okolje.

14. januarja 2016