Z brezplačno otroško igrico Goodyear Crossroad Safety do večjega poznavanja prometnih pravil

Kranj, 26. januar 2016 – Otrokom je na voljo nova inovativna igrica Goodyear Crossroad Safety, s katero se lahko na zabaven in učinkovit način naučijo prometnih predpisov. Igrica je zasnovana v privlačnem slogu risank, skozi njo pa najmlajši osvojijo osnovna pravila, ki veljajo v prometnih križiščih. Goodyear je osnovo za igrico razvil v sklopu projekta Za varnost otrok in želi z njo prispevati k varnosti otrok v vsakodnevnem cestnem prometu.

 

 

Igrica je brezplačno na voljo v trgovinah App Store in Google Play.

 

Hiter pregled igrice:

 

  1. PRIVLAČNI LIKI: Ljubki liki, ki jih otroci hitro vzljubijo, naredijo igrico nadvse privlačno.
  2. REŠEVANJE DEJANSKIH SITUACIJ V KRIŽIŠČIH: Vsi primeri, ki jih je treba razrešiti, so vzeti iz dejanskega vsakodnevnega prometa.
  3. GLAVNI CILJ: Otroci morajo ugotoviti, v kakšnem zaporedju morajo avtomobili peljati skozi križišče.
  4. REZULTATI IN OCENA: Osvajanje znanja temelji na igri, sodelujoči pa so na svojo napako opozorjeni brez ocenjevanja ali zbiranja točk.
  5. IGRICA ZA “NEPISMENE”: Igrica je primerna tudi za otroke, ki še ne znajo brati, saj ne vsebuje nobenih besedilnih menijev ali sporočil. Način premikanja po igrici je preprost in uporabniku prijazen.
  6. 10 RAVNI KRIŽIŠČ: Igrica zaenkrat vsebuje deset različnih situacij v križišču, za prihodnje pa načrtujejo še več preprostih in zapletenih primerov.

 

 

 

Več informacij:

Romana Stare
Vodja marketinga
T: +386 (0)4207 7025
romana_stare@goodyear.com

 

02. februarja 2016