Za varnost otrok: odsevni brezrokavniki za varno pot v šolo

September je pred vrati in vozniki bomo morali biti v prometu še posebej pozorni na najmlajše, ki bodo ponovno sedli v šolske klopi. Z željo, da bi bili na poti v šolo kar najbolj vidni in tako tudi varnejši, Goodyear šolam, vrtcem, drugim ustanovam in posameznikom podarja otroške odsevne brezrokavnike, ki jih je mogoče enostavno naročiti prek spletnega obrazca.

 

Kranj, 23. avgust 2016 – V okviru večletnega projekta Za varnost otrok Goodyear želi doprinesti k večji varnosti najmlajših v cestnem prometu in ob začetku letošnjega šolskega leta skrbi za njihovo boljšo vidnost.

 

Vrtce, šole, druge ustanove in posameznike vabijo, da na spletni strani do 30. 9. 20161 izpolnijo prijavnico in tako brezplačno naročijo odsevne brezrokavnike za skupine mlajših šolarjev ali predšolskih otrok. Z odsevnimi brezrokavniki s prikupnim motivom bodo otroci bolj opazni, kar bo v prometnem vrvežu pripomoglo k večji varnosti, še posebej v krajših jesenskih in zimskih dneh.

 

V okviru projekta Za varnost otrok so v Goodyearu že mnogim vrtcem in šolam podarili odsevne brezrokavnike, šolskim vozilom brezplačno zamenjali že kar nekaj pnevmatik in za otroke organizirali različna izobraževanja na temo varnosti v cestnem prometu. Obenem so v 32 občinah postavili prikazovalnike hitrosti in 26 osnovnim šolam podarili donacije v višini 2.000 evrov za zagotavljanje prometne varnosti v okolici šol.

 

 

 

Več informacij:

Romana Stare
Vodja marketinga
T: +386 (0)4207 7025
romana_stare@goodyear.com

 

 

Opombe:

Opomba 1: oz. do izteka zaloge

23. avgusta 2016