Zmagi na prestižnih testih revij ADAC/TCS/ÖAMTC in Auto Bild potrjujeta odličnost Goodyearjevih zimskih in celoletnih pnevmatik

Goodyear je kljub vedno večji konkurenci na trgu pnevmatik z zmagama na testih revij ADAC/TCS/ÖAMTC in Auto Bild dokazal, da so njegove pnevmatike v samem vrhu. Pnevmatika Vector 4Seasons Gen-2 je osvojila prvo mesto na testu celoletnih pnevmatik revije Auto Bild, medtem ko je Goodyearjeva pnevmatika UltraGrip 9 osvojila prvo mesto na ADAC-ovem testu zimskih pnevmatik.

 

Goodyearova pnevmatika Vector 4Seasons Gen-2 je na testu revije Auto Bild v dimenziji 195/65 R151 premagala vseh 26 konkurenčnih pnevmatik in zmagala že drugo leto zapored. Navdušila je s svojo vsestransko zmogljivostjo, natančnostjo v zavojih, odpornostjo proti akvaplaningu, udobnostjo vožnje, številom prevoženih kilometrov in dinamično vodljivostjo na zasneženih ter mokrih cestah.

 

Prvo mesto je na ADAC/TCS/ÖAMTC testu zimskih pnevmatik osvojila tudi Goodyearova pnevmatika UltraGrip 9 v dimenziji 205/55R162. Kot navajajo uredniki, je pnevmatika dobra zlasti na suhih in zasneženih cestah, odlikuje jo tudi stroškovna učinkovitost v povezavi s porabo goriva.

 

Razvoj Goodyearovih izdelkov vseskozi stremi h kakovosti in vrhunski zmogljivosti, kar nedvomno potrjujeta tudi zmagi na prestižnih testih Auto Bild in ADAC/TCS/ÖAMTC.

Revija Auto Bild vsako leto testira zmogljivosti pnevmatik
Goodyearova pnevmatika Vector 4Seasons Gen-2 se je uvrstila na prvo mesto testa celoletnih pnevmatik revije Auto Bild
Goodyearova pnevmatika UltraGrip 9 je osvojila zmago na ADAC-ovem testu zimskih pnevmatik
ADAC-ovi uredniki so dodali, da je Goodyear UltraGrip 9 dobra zlasti na suhih in zasneženih cestah

Opombe

1 Objavil Auto Bild, 27. septembra 2018, št. 39. Testiranih je bilo 27 pnevmatik. Dimenzija pnevmatik: 195/65R15 91H, testno vozilo VW Golf/Seat.
2 Objavil ADAC, 25. septembra 2018, št. 19. Testiranih je bilo 16 pnevmatik. Prvo mesto si deli s pnevmatiko Continental WinterContact TS860. Dimenzija pnevmatik: 205/55 R16; testno vozilo: VW Golf; kraj testiranja: Contidrom (Nemčija), Testworld (Finska).

 

 

Več informacij:

Romana Stare 
Vodja marketinga za potniško pnevmatiko Adria
T: +386 (0)4207 7025
romana_stare@goodyear.com

02. oktobra 2018